Navigace

Poslední články

Dary

Darujte online:

Napište nám!

E-mail pro odpověď:
4 + 4 =   
Úvod > Nejďż˝tenďż˝j�� > Ozdravné pobyty - Villaggio Esca

Ozdravné pobyty - Villaggio Esca

16.2.2012 - Jana Šerháková
Přečteno: 70244×

Termín: 29.6.-8.7.2012

Cena: 7.300Kč/dítě

7.700Kč/dospělý

Pobytové místo: Letovisko Marina di Camerota - Villaggio Esca

Stravování: je zajištěna rozšířená česká polopenze - v poledne polévky

Doprava: klimatizovaným autobusem s WC a TV

V ceně: doprava, ubytování, stravování, zdravotní pojištění, lékařský doprovod a plážový servis /1slunečník + 2 plážová křesla na bungalov/

V ceně není zahrnuta spotřeba energií - hradí se na místě, při ukončení pobytu a činí

cca 7-8 Eur na osobu.

Přihlásit se můžete na OS ČČK Znojmo, Masarykovo nám. 19, Znojmo

/doporučujeme včasnou rezervaci/

e-mail: znojmo@cervenykriz.eu tel.: 515 224 713 nebo 605 581 321

Pláž 100m, písek, místy oblázky, pozvolný vstup do moře.

Centrum v centru
Železniční stanice Pisciotta 12 km (transfer do Cameroty 1,5- bus)
Letiště Neapol 180 km (možnost transferu za poplatek)
Zábava disco bar v centru, Aquapark (Praia a Mare), lodní výlet do jeskyní, Pompeje, Vesuv, Capri.

Turistické středisko umístěné v centru oblíbeného městečka Marina di Camerota. Nedaleký lodní přístav s promenádou láká k možným procházkám, tak jako kouzelné uličky plné obchůdků, cukráren a restaurací, lákající svou lahodnou vůní Čilentské kuchyně. Rozmanité pobřeží se spoustou přírodních jeskyní a bohatý podmořský život, dělají z této oblasti ráj pro potápěče.

UBYTOVÁNÍ: turistický komplex je složený z nově postavených zděných a dřevěných bungalovů rozmístěných mezi olivovníky a jinou středomořskou vegetací. V přední části villaggia je prostor pro camping. Villaggio Esca svou polohou zaručuje příjemně strávenou dovolenou pro rodiny s dětmi, kolektivy a mládež, která ocení denní i večerní život tohoto malebného městečka.

Zděné bungalovy pro 4 osoby - kuchyně s plně vybaveným  kuchyňským koutem, ložnice s manželským lůžkem a palandou, koupelna se sprchovým boxem, WC, TV se satelitem.

Zděné bungalovy pro 6/8 osob - teráska s kuchyňským koutem, ložnice s manželským lůžkem a palandou, pokoj s manželským lůžkem a palandou, koupelna se sprchovým boxem, WC, TV se satelitem.

Dřevěné bungalovy bilo pro 4 osoby - teráska s novým kuchyňským koutem, ložnice s manželským lůžkem, ložnice s poschoďovou postelí, vlastní soc. zařízení se sprchovým boxem, Tv se satelitem.

Dřevěné bungalovy bilo pro 6/8 osob (bungalovy jsou uvnitř zděné) - teráska s novým kuchyňským koutem, ložnice s manželským lůžkem a palandou, ložnice s manželským lůžkem a palandou, vlastní soc. zařízení se sprchovým boxem, Tv sat.

STRAVOVÁNÍ: Česká polopenze ,

SLUŽBY, ZÁBAVA: Recepce, pizzerie, bar se zónou WiFi, vlastní pláž s plážovým servisem od 28/05-17/09 (1 slunečník+ 2 plážová křesla na bungalov).

POVINNÉ POPLATKY ÚHRADA NA MÍSTĚ: spotřeby (plyn, voda, elektřina) ?20/bungalov/4 a ?30/bungalov/5-6.
Kampánie

Kampánie je oblast rozprostírající se v okolí Neapole a kromě pevniny k ní patří také světoznámé ostrovy Ischia a Capri. Oblast Kampánie je vyhlášena překrásnou přírodou, nádherně členitým pobřežím a průzračným mořem. Díky velmi příznivému počasí byla Kampánie hustě osídlena již odpradávna a proto se zde dochovalo obrovské množství historických monumentů. Celý region Kampánie se pyšní velmi cennými historickými památkami - v oblasti Paestum se dochovaly trosky chrámů, které jsou nejzachovalejšími monumenty řeckého stavitelského umění na italské pevnině. Dovolenou podle svých představ prožijí v Kampánii ti z vás, kteří se nespokojí jen s nicneděláním na plážích, ale chtějí také poznávat a objevovat stále něco nového.

  

Kampánie

Kampánie (italsky Campania) je oblast jižní Itálie, na severozápadě sousedící s Laziem, na severu s Molise, na severovýchodě s Apulií, na východě s Basilicatou a její západní břehy omývá Tyrhénské moře. Hlavním městem oblasti je Neapol a největší atrakcí kraje je činná sopka Vesuv. Kromě pevniny patří ke Kampánii také světoznámé ostrovy Ischia a Capri. Kampánie proslula překrásným přírodním prostředím, nádherným členitým pobřežím a průzračným mořem. Díky velmi příznivému počasí byla tato oblast hustě osídlena již odpradávna a proto se zde dochovalo nepřeberné množství historických monumentů. Dovolenou podle svých představ zde prožijí ti, kteří se nespokojí jen s nicneděláním na plážích, ale chtějí také poznávat a objevovat stále něco nového. Historie Kampánie je spojena s Etrusky a Řeky. Vnitrozemí s úrodnými obdělávanými rovinami přechází v Amalfské pobřeží se strhujícími výhledy a dramatickou přímořskou oblastí Cilento. Tento kraj nad Neapolským zálivem je známý svým temperamentem a opravdovou radostí ze života. Neapol je úchvatnou metropolí, která žije chaotickou přítomností, ale která si zároveň dokázala uchovat duch středověku ukrytého v bezpočtu památek.

Marina di Camerota

Marina di Camerota je malebné přímořské letovisko ležící v Kampánii u pobřeží Tyrhénského moře. Tato původně stará rybářská vesnička láká turisty krásným azurovým mořem, písečnými plážemi a přírodními krásami. Marina di Camerota je součástí národního parku Cilento a Vallo di Diano. Národní park skrývá spousty přírodních útvarů, které se vyskytují pouze v této oblasti a je jedinečnou souhrou přírodní krásy s historickými památkami. Tato oblast je obklopena bohatou florou. Návštěvníkům se nabízí pláže kamenité, oblázkové, písčité s hrubým i jemným pískem omývané průzračně čistým mořem. Marina di Camerota je moderním přímořským městečkem s malebným přístavem, které láká turisty svou polohou u moře, palmovou promenádou podél přístavu, centrem typických obchůdku, italských barů a pizzerií. Okolí Cameroty je plné podmořských jeskyní, roklí a kvetoucí vegetace.

_Nahoru_




©2011 ČČK Znojmo

webmaster: Ivo Pisařovic
editor: Jana Šerháková znojmo@cervenykriz.eu